Leasen

Leasen kan op verschillende manieren

Bedrijven zijn in de loop der jaren steeds meer overgegaan op operational lease. Een constructie die je op veel manieren aan kan gaan. JDJ Lease kent alle facetten, en is dan ook graag jouw partner.

Je kan zaken doen met heel veel aanbieders. Echter is het zaak dat je de juiste partij zoekt voor jouw wagenpark. De voorwaarden die aan een lease kleven, moeten passen bij jouw bedrijf. Daarom is de expertise van JDJ Lease een waardevolle toevoeging voor ieder bedrijf. Zo weet je zeker dat je het wagenpark optimaal voor elkaar hebt, en word je totaal ontzorgd.

Tijd voor eigen business

JDJ Lease weet uit ervaring, dat de meeste bedrijven niet de tijd en kennis hebben, het wagenpark goed te regelen. Logisch, jij moet je focussen op je eigen bedrijf! Daarmee moet je bestaansrecht verwerven. 

Gun jezelf de tijd te werken aan je bedrijf, en bespaar tijd en geld met JDJ Lease. Je wagenpark is in goede handen.

  • Persoonlijk
  • Snel
  • Correct

Leasen kan dus op verschillende manieren. De juiste leaseconstructie bij een auto of bus bepalen we in samenspraak. Operational lease, of toch financial? JDJ Lease komt met helder advies. Neem direct contact op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier

JDJ Lease geeft je aandacht - Persoonlijk

Binnen 48 uur reactie, dat is JDJ Lease - Snel

JDJ Lease is jouw partner - Correct