Elektrisch rijden

Stap over op elektrisch rijden

De elektrische auto is ontzettend populair. De meeste merken doen er inmiddels wel iets mee. Zowel een personen- als bedrijfswagen kun je krijgen in een volledig elektrische uitvoering.

Wel of niet overstappen op een elektrische wagen. Voor bedrijven een lastig vraagstuk. Dat heeft mede te maken met onwetendheid. Vragen over de actieradius, fiscale voordelen, laadmogelijkheden, maken de beslissing vaak niet makkelijker. Daarom is het ontzettend handig te schakelen met JDJ Lease.

Aankoop elektrische auto en fiscale bijkomstigheden

Wij optimaliseren jouw wagenpark en maken de keuzes makkelijk. Bij elektrisch rijden komt er veel om de hoek kijken. Zo zal je een goede laadvoorziening moeten hebben, om gebruiksvriendelijk te rijden.

Tevens zit er veel verschil in de aankoopwaardes van de verschillende merken. JDJ Lease kent alle dealers, en weet waar je de auto aan moet schaffen. Lease, koop of huur, dat maakt niet uit.

Ook de fiscale bijkomstigheden doen hun intrede bij elektrisch rijden. Gelukkig pakt JDJ Lease dat voor je op. Je weet op die manier exact wat elektrisch rijden voor jou gaat betekenen.