Kopen of leasen

Kopen is de norm

Van oudsher was het altijd de normaalste zaak van de wereld een auto of bus meteen te betalen. De auto was van jou, en alles was betaald. Tegenwoordig maken bedrijven veel vaker een andere keus. Het is namelijk van belang goed te kijken wat bij je past.

Als onafhankelijke wagenparkbeheerder, maakt JDJ Lease samen met jouw bedrijf de juiste keuzes. Er zijn verschillende zaken die bepalen wat voor jou de beste optie is. Gelukkig kun je varen op de expertise van JDJ Lease. Op die manier wordt jouw wagenpark goed beheerd, en is het vraagstuk over kopen of leasen geen moeilijke zaak.

Kopen of leasen? JDJ Lease regelt het voor je

Het belangrijkste om in ogenschouw te houden, is dat je bedrijf zich moet focussen op de core business. Het wagenpark is dat zeker niet. En of je dan een bus moet kopen of leasen, dat zijn issues welke je makkelijk kan droppen bij JDJ Lease. De keuze om een auto wel of niet op de balans te hebben, het onderhoud wel of niet op te nemen in het pakket, zaken die allemaal van belang zijn om een juiste afweging te maken.

Het wagenpark is voor JDJ Lease de kerntaak. Dus wil je kopen of leasen? Zorg dat jij je focust op de belangrijke zaken van jouw bedrijf.

Het wagenpark is zo belangrijk, dat mag niet op een zijspoor belanden! Beleg het bij JDJ Lease.