Leaseregeling

Afspraken tussen werkgever en werknemer

Een leaseregeling is eigenlijk niets anders dan een spelregelboekje tussen werkgever en werknemer. Op deze manier schept de werkgever helderheid inzake het ter beschikking stellen van een auto, en weet de werknemer exact waar hij aan toe is.

JDJ Lease weet als geen ander hoe belangrijk een leaseregeling is. Daarom helpen wij bedrijven graag dit goed in te richten. Afspraken over wie in de auto mag rijden, kosten tijdens het contract als werknemer ontslag neemt, een leasebudget, allemaal zaken die belangrijk zijn om goed vast te leggen.

JDJ Lease maakt jouw leaseregeling

Uit ervaring weten wij dat bovenstaande zaken, er vaak als een extra workflow bijkomt voor een werkgever. Neem daarom contact op met ons. Wij ontzorgen je, en maken een op maat gemaakte leaseregeling!

Je wilt toch geen discussies over de kosten van een laadpaal? Iets wat regelmatig aan de orde is. Een werknemer krijgt op kosten van de zaak een laadpaal, en neemt 2 weken later ontslag. Zorg dat je spelregels opstelt. Zo voorkom je gedoe over de gemaakte kosten.

Maak de spelregels helder. Een leaseregeling zorgt ervoor dat werkgever en werknemer exact weten hoe de details in elkaar steken.