Bedrijfswagens

Zorg dat je alles goed regelt

JDJ Lease wil jouw wagenpark graag beheren. Of je de bedrijfswagens in de lease hebt, of hebt aangekocht. Wij doen het wagenparkbeheer voor jou! Via ons netwerk weten we waar het onderhoud plaats moet vinden, waar je het beste een inbouw kan laten doen, en hoe je de verzekering in moet kopen. Zaken die goed voor elkaar moeten zijn, om zo je kosten laag te houden.

Speciale inbouw, koelsysteem en bestickering

De meeste bedrijven hebben het wagenpark zo ingericht, dat zij met het autopark hun werk uit kunnen voeren. Denk aan een schilder die een speciale inrichting nodig is. Of de visboer die een koelsysteem in de wagen moet hebben.

En heb je een bedrijfswagen nodig? JDJ Lease komt met een helder verhaal. Is het beter een bestelwagen te rijden dan een bus? Benzine of diesel, of misschien toch elektrisch? Vragen die een krachtig antwoord verdienen. Zo krijg jij de gewenste bedrijfswagens in jouw park!

Een bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf. JDJ Lease ontzorgt jou! En wil je ook je logo kwijt op de bedrijfswagen? JDJ Lease regelt dit in samenspraak met een bestickeraar.